Het Heerenhuys

DeWinkelHet Heerenhuys

Herenstraat 92
2291 BJ Wateringen
0174 220568

Openingstijden
: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 - 17.00

info@het-heerenhuys.nl

KvK: 27172397  /  BTWnr. 806986992B01

 

De Winkel

Al 20 jaar runnen wij: Caroline en Marielle met veel plezier Het Heerenhuys in Wateringen.

Tien jaar geleden zijn we na een verbouwing van 3 maanden verhuisd. Het woonhuis hebben we verbouwd in een woonwinkel.  Aan de zijkant heeft de tuin plaatst gemaakt voor een moderne aanbouw met stalen constructie.  Alle wanden zijn afgewerkt met de mooie matte, afneembare verf van Flamant. Beneden hebben we in een apart gedeelte een collectie (150m2) van Riviera Maison staan.  Door de witte hoogglans trap omhoog te nemen komt u op de eerste verdieping waar veel verlichting, kussens en klein meubelen staan. De grote collectie meubelen die we zelf inkopen bij vele leveranciers is unique, stoer, landelijk en vooral sfeervol. Gekleurde kasten oud en nieuw geven een stijlvolle uitstraling in het geheel. Op banken zijn luxe plaids met mooie bijpassende kussens. Grote dienbladen opgemaakt met takken, kruiken, glaswerk en bontjes staan ter decoratie op de salon- en eetkamertafels. In Het Heerenhuys geven we de klanten inspiratie,  woonadviezen en voor leuke accessoires is er voor ieder wat wils.
De totale oppervlakte is ongeveer 700m2.
Meubels worden gratis bij u thuisbezorgt.

Eigen Lampenkappen Atelier

In ons eigen lampenkappenatelier kunt u uw lampenkap op maat laten maken in vele  stoffen en kleuren. En binnen enkele dagen te leveren. Kijk op de website voor meer informatie.

Met de vele artikelen in de Webshop met o.a. Riviera Maison kunt u online bestellen maar het is niet alleen voor het Westland, Naaldwijk, Delft, Rijswijk en omgeving van Wateringen maar ook voor verdere afstanden de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Kortom: Een gezellige woonwinkel met 700 m2 woonplezier, handgemaakte lampenkappen op maat uit eigen atelier, kasten op maat en een persoonlijk advies van 2 zussen die de koffie altijd klaar hebben staan!

 Winkel   Winkel   Thuis Bezorgen

 

 

Neem contact met ons op Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

To Top